Receptek Főételek Hal Tejszínes halcsíkok aszalt szilvával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
0.1 kg vaj
1 darab citrom
0.3 l tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg aszalt szilva
3 dl húsleves alaplé
½ kg halfilé
5 dkg finomliszt

Leírás

Az aszalt szilvákat felaprítjuk és beáztatjuk. A halat csíkokra vágjuk, sózzuk és citromlével bedörzsöljük. Vajon megpirítjuk a halat, megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk, hozzáadjuk az aszalt szilvát és fűszerezzük. Tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4