Receptek Gyerekmenü Főételek Tejszínes gyümölcsös túrótorta

Hozzávalók

3 darab tojás (piskóta)
3 kanál finomliszt (piskóta)
½ csomag sütőpor (piskóta)
1 csomag vaníliás cukor
½ dl étolaj (piskóta)
5 dl tejszín
3 kanál porcukor (piskóta)
15 dkg kristálycukor
10 g zselatin
15 dkg tehéntúró
12 g zselatin (színtelen)
20 dkg meggybefőtt
1 csomag vaníliás pudingpor
30 dkg mangó

Leírás

Hagyományos módon piskóta tésztát készítünk gyümölcstortaformába.A pudingport 2,5 dl hideg vízben feloldjuk, felforraljuk, és kevergetve kissé kihűtjük. A túrót a kétféle cukorral simára keverjük. Evőkanalanként belevegyítjük a kihűlt pudingot, majd a zselatint kb. 1 dl forró vízben feloldunk, ha már csak langyos, ezt is a krémbe keverjük. 3 dl tejszínt (én hulalával készítettem) kemény habbá felverünk, majd a dermedő krémbe keverjük. A krémet egyenletesen a piskótára simítjuk, és jól megrakjuk vegyesen a gyümölcsökkel és felnyomjuk a tejszínnel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4