Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás ragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
20 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamell
2 kanál finomliszt

Leírás

A húst vágjuk csíkokra, és pirítsuk meg kevés vajon. Ha kifehéredett, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, és pirítsuk össze. Ezután szórjuk meg a fűszerekkel és liszttel. Engedjük fel forró tejjel, és forraljuk ki. Tejszínnel dúsítsuk, és tetszőleges tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4