Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
½ fej vöröshagyma
10 darab csiperkegomba
½ kg pulykamell
2 kanál finomliszt
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd ráteszem a vékony csíkokra vágott húst. Erős tűzön, rövid ideig, együtt pirítom. Ezután, beleteszem a vékonyra vágott gombát. Sóval, borssal ízesítem, ha kell, egy kevés vizet öntök alá és puhára párolom. A tejszínben elkeverem a lisztet és a húsra öntöm. Jól összeforralom, majd 1 csokor apróra vágott petrezselymet is belekeverek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4