Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes gombás csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
50 dkg csiperkegomba

Leírás

Egy közepes fej vöröshagymát apró kockára vágok és kevés olajon üvegesre pirítom. A csirkemellet csíkokra vágom és a hagymával együtt pirítom tovább. Sózom, borsozom és kevés petrezselyemmel ízesítem. 4-5 perc után, a csíkokra vágott gombát is beleteszem. Ha a gomba is lepirult, egy ek. lisztet adok hozzá és felöntöm főzőtejszínnel és fele annyi tejjel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4