Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először is fél kiló csirkemellet vékony csíkokra vágok, megfűszerezem ízlés szerint. Lehet szárnyas fűszerrel, vagy ételízesítővel, vagy simán só, bors. Félretéve kicsit állni hagyom. 20 dkg gombát megpucolok, kissé vastagabbra vágom. Olajon, az apróra vágott fél hagymát, üvegesre párolom. Ezután beleteszem a húst, mindkét oldalát megkérgesítem. Ha az olaj alatta kitisztult, beleteszem a gombát, és egy kis vizet, majd hagyom még párolni. Utána 2 dl 20 %-os tejszínt hozzáöntök. Szükség szerint, kis liszttel megszórom, ha esetleg túl folyós lenne. Ízesítem, ha kell még, fűszersóval, esetleg só, bors. Miután jól összeforrt, a tűzről levéve, spagettivel tálalom.