Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kivajazok egy akkora tepsit vagy hőálló tálat, amelybe beleférnek a hússzeletek. A filézett csirkemelleket megmosom, és vízszintesen kettévágom. Így két vékonyabb mellszeletem lesz.Megsózom mindkét oldalát.A padlizsánokat felszeleteljük. A tojásokat felverem, a sajtot durvára reszelem (a sajtreszelő legnagyobb lyukú oldalán). Egy tányérba lisztet öntök, beleforgatom a húst, majd a tojásba, végül a sajtreszelékbe mártom, és belefektetem az előkészített edénybe a padlizsán szeletekre. Ezt folytatom mindaddig, amíg elfogynak a hússzeletek. Tejszínnel leöntöm (el kell lepnie) a húsokat, és lefóliázom az edény tetejét. Előmelegített sütőbe tolom, és közepes lángon kb. 30-35 percig sütöm. Ezután a fóliát levéve kicsit megpirítom a megolvadt sajtot, hogy szép rózsaszín legyen.