Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-fehérboros pulyka

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab cukkini
1 mk szárított tárkony
½ csokor friss bazsalikom
1 dl száraz fehérbor
1 csomó póréhagyma
2 dl főzőtejszín
1 kanál keményítő
60 dkg pulykacomb

Leírás

A vékonyan felkarikázott póréhagymát, az olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockákra vágott pulykahúst és együtt pároljuk, a hagymával. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, többször megkeverve, félig megpároljuk. Mielőtt elkészülne, a felszeletelt cukkinit is beletesszük. Még néhány percig forraljuk, majd a keményítővel simára kevert tejszínnel krémesítjük, sűrítjük. Végül a fehérbort is beleöntjük és jól felforraljuk. Rászórjuk a finomra vágott fűszereket, még egyszer átkeverjük és máris tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4