Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejszínes-epres piskóta

Hozzávalók

6 darab tojás
1 késhegynyi sütőpor
6 kanál kristálycukor
2 kanál porcukor
30 dkg eper
3 dl növényi tejszín
6 kanál finomliszt

Leírás

6 tojásból, szokásos módon piskótát készítünk, amit ha megsült, feltekerünk piskótába. Az epret megmossuk, szárait levágjuk. Apróra vágva tálba tesszük. A tejszínt habbá verjük a cukorral és hozzákeverjük az eperhez. Az így kapott krémmel betöltjük a piskótát és feltekerjük. Hűtőbe rakjuk 1-2 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4