Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát főzzük meg a csomagoláson található használati utasítás szerint. Amikor elkészült szűrjük le és tegyük félre felhasználásig.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd dobjuk rá a kockákra vágott csirkét, fűszerezzük sóval és borssal, és süssük addig, míg a hús szép ropogós kérget nem kap. Fontos, hogy a húst csak akkor tegyük a serpenyőbe, ha az olaj már forró. Ekkor a csirkén képződő kéreg megakadályozza, hogy sütés közben „levet eresszen” a hús és kiszáradjon.
Ha a hús megsült, szedjük ki és tegyük félre egy tányérra, míg elkészítjük a tejszínes öntetet hozzá.
A serpenyőben, amiben a hús sült, öntsünk még egy kicsi olajat, majd pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát rajta. Öntsük hozzá a tejszínt és szórjuk bele a reszelt parmezán felét végül pedig sózzuk és borsozzuk. Közepes fokozaton gyakran kevergetve főzzük kb. 5-7 percig, amíg a szósz kissé besűrűsödik. Adjuk hozzá a spenótot, a szárított paradicsomot, és lassú tűzön további 5 percig főzzük, míg a spenót megpuhul. A végén tegyük hozzá a korábban megsütött csirkét és a kifőzött tésztát és alaposan keverjük össze.
Tálaláskor szórjunk rá bőségesen reszelt parmezánt és ízlés szerint frissen őrölt borsot.