Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
8 darab csirkecomb
1 csipet őrölt kömény
1 csipet gyros fűszersó
1 fej fokhagyma

Leírás

A feldarabolt csirkecombot meglocsoljuk egy pici olajjal (1-2 evőkanál), rászórjuk a gyros fűszerkeveréket, majd hagyjuk állni 1 órát a hűtőben. Ha letelt az 1 óra, akkor a felaprított hagymát és fokhagymát kevés olajon megfonnyasztjuk (meg ne égjen), majd beletesszük a húst. Az őrölt köményt is rászórjuk és addig sütjük, amíg a leve (amit a hús enged) el nem fő. Ha elfőtte, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, majd sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk. Sós vízben kifőzött tésztával, azonnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4