Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A feldarabolt csirkecombot meglocsoljuk egy pici olajjal (1-2 evőkanál), rászórjuk a gyros fűszerkeveréket, majd hagyjuk állni 1 órát a hűtőben. Ha letelt az 1 óra, akkor a felaprított hagymát és fokhagymát kevés olajon megfonnyasztjuk (meg ne égjen), majd beletesszük a húst. Az őrölt köményt is rászórjuk és addig sütjük, amíg a leve (amit a hús enged) el nem fő. Ha elfőtte, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, majd sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk. Sós vízben kifőzött tésztával, azonnal tálaljuk.