Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkecomb citrommal

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 kanál finomliszt
1 tk őrölt fekete bors
2 dl tejszín
2 kanál mustár
½ darab citrom
1 kanál citromlé
1 mk tárkony
1 kg csirkecomb filé

Leírás

A húst sózzuk, borsozzuk, citromlevet csöpögtetünk rá, kivajazott tepsibe tesszük. A tejszínt a mustárral, lisztel, tárkonnyal és a fél citrom reszelt héjával összekeverjük, majd a húsra öntjük. 180- fokos sütőben 35-40 percig sütjük. Párolt rizs vagy burgonya körettel tálaljuk,de akár friss jégsalátát is adhatunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4