Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirke pennével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
25 dkg paradicsom
1 kanál extra szűz olívaolaj
60 dkg csirkemell
1 dl tejszín
10 dkg zöld olivabogyó
1 csipet őrölt szerecsendió
1 csomag penne

Leírás

A csirkemelleket csíkokra vágjuk. A hagymát olívaolajon megfuttatjuk, és rárakjuk a csirkét. Kipirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a az olívát, valamint a paradicsomot. A tésztát kifőzzük, és melegen tartjuk. Tejszínnel felöntjük a ragut, és a tésztával összeforgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4