Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes babragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
2 dl tejszín
2 mk citromlé
1 csipet őrölt fehérbors
1 kanál friss petrezselyem
50 dkg csirkemell
1 csipet ételízesítő
30 dkg fehérbab konzerv

Leírás

A serpenyőt felforrósítjuk, beletesszük a csíkokra vágott húst, és megpirítjuk. A húshoz hozzáadjuk a vágott zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, és rövid idő alatt összepirítjuk, majd kevés vizet hozzáadva, lefedve pároljuk, 6-8 percig. Amikor a bab még roppanós, ráöntjük a tejszínt, megszórjuk petrezselyemmel, és meglocsoljuk citromlével. Összeforraljuk, és tálalhatjuk. Főtt tészta illik hozzá, köretként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4