Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-ananászos csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 tk citromlé
2 dl félédes fehérbor
1 darab csirkemell
1 darab konzerv ananász
3 kanál finomliszt

Leírás

A csirkemellfilét csíkokra vágom, és megforgatom lisztben. Egy nagy teflonserpenyőben felhevítem az olajat, és pár perc alatt megsütöm benne a csirkehúst (körben fehéredjen ki, és pár helyen kezdjen pirulni). Az ananászkonzervet leszűröm, a levét kevés borral együtt a hús alá öntöm, és lefedve 10 percig párolom. Az ananászt (akkor is, ha darabolt) felvágom. A húshoz keverem a tejszínt, az ananászt, a citromlevet, sózom, borsozom, és még pár percig főzöm. Krokettel vagy rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4