Hozzávalók

4 darab tojás
15 dkg finomliszt
3 dl tej
20 dkg kristálycukor
2 dl tejszín
2 darab egész fahéj
1 darab vaníliarúd
40 dkg áfonya
4 dl rosé bor

Leírás

A tojásokat kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt. Kikaparjuk a vaníliarudat, és hozzáadjuk, majd a lisztet is eldolgozzuk a tésztában. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük, 35 percig. Az áfonyát a fahéjjal és cukorral megfőzzük, a borban. Addig főzzük, még mártás sűrűségű nem lesz. A fahéjat kiemeljük. Szitán áttörjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4