Receptek Főételek Húsos ételek Tejleves fahéjjal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dkg finomliszt
1 l tej
1 csomag vaníliás cukor
3 kanál kristálycukor
3 csipet őrölt fahéj
3 csipet citrom (reszelt héja)
3 marék kiskocka tészta

Leírás

A lisztet megpirítjuk, majd felöntjük a forrásban lévő tejjel. Beletesszük a tésztát, lassú tűznél forraljuk, majd ízesítjük a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, a fahéjjal, a kristálycukorral és a sóval. Ha a tészta megpuhult, a levest levesszük a tűzről és tetszőlegesen, vajdarabkákkal dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4