Receptek Előételek Hideg előételek Tejfölös zöldbabsaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
2 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál majonéz
1 kg zöldbab

Leírás

- Először is a megpucolt és megmosott zöldbabot megfőzzük, majd lecsepegtetjük. - A tejfölt, kefirt, a majonézt és a fűszereket tegyük egy éttermi tálkába ( ami lehet műanyag tálka is) és kavarjuk össze. - A megfőtt zöldbabot és a 3 darab megfőzött tojást, amit kis darabokra szétdaraboltunk kavarjuk össze! - Következő lépésben az egészet kavarjuk össze, adjuk hozzá a sót és a borsot, hagyjuk összeérni az ízeket és körülbelül 20-30 perc múlva már fogyasztható!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4