Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát apró darabokra vágjuk, olaj nélkül a lábasba tesszük, és hagyjuk, hogy kiengedje a zsírját. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük. A karikára vágott paprikát is belekeverjük, majd tovább dinszteljük vele. A paradicsom héját leszedjük, és úgy daraboljuk össze. Ezután keverjük össze a paprikával. Hagyjuk, hogy alaposan levet engedjen. Tetszés szerint, akár pirospaprikát is lehet bele tenni. Én egy pörköltszaftot is szoktam bele tenni. Amikor összefő a paradicsom és a paprika, ízlés szerint sózzuk, akár kis delikáttal is lehet ízesíteni. A felvert tojásokat ráöntjük. A kész és ízletesen hívogató lecsót tejföllel lehet összekeverni, és kész is a hamisíthatatlan, magyar, tejfölös lecsó.