Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát megtisztítjuk és hideg vízben jól megmossuk, majd szitára tesszük és lecsurgatjuk. A hagymát és a megmosott zöldpetrezselymet apróra vágjuk. Felhevítjük a zsírt, a hagymát félig megpirítjuk benne, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát és az apróra összevágott zöldpetrezselymet. 4-5 percig, fedő alatt pároljuk, amíg a gomba megpirul. Ekkor meghintjük liszttel és felengedjük a csontlével. Sóval, törött borssal ízesítjük és simára elkeverjük. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tejfölt, ezzel még egyszer felforraljuk és így tálaljuk.