Receptek Főételek Húsos ételek Tejfölös burgonyaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
40 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
4 dkg zsír
friss petrezselyem
30 dkg vegyes zöldség (apró kockára vágva)

Leírás

A burgonyát megmossuk, kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük, az apró kockára vágott zöldségekkel együtt, majd leszűrjük. Világos, hagymás, petrezselymes rántást készítünk, majd felöntjük erőlevessel. Sózzuk, borsozzuk és felforraljuk. Hozzátesszük a burgonyát és a tejfölt, majd újra felforraljuk. Babérlevéllel és ecettel tesszük pikánssá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4