Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát vékony szeletekre vágom, a fehérrépát megpucolom és karikára vágom. Leveses fazékba téve, kevés olajon addig párolom, míg a gomba össze nem esik. Felöntöm 2.25 liter vízzel, belevágom a zöldség zöldjét és felforralom. Forrás után vegetával ízesítem és előkészítem a habarást. A tejfölt kikeverem a másfél kanál liszttel. Ne legyen csomós! Majd ha forr a leves, beleöntöm a tejfölös habarást. Nem kell megijedni, ha kiül a tejföl a leves tetejére. Ha tovább fő, majd eltűnik onnan. A levesbe ezután, 4 kis maroknyi levestésztát szórok. Ezt követően, még maximum 8 percig hagyom főni, különben elfő a tészta.