Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 dl tej
5 kanál kristálycukor
5 dkg vaj
2 kanál porcukor
3 dl rizs
20 dkg málna
1 doboz tejszínhab

Leírás

A málnát elkeverjük cukorral és szitán áttörjük. A 3 dl átmosott rizst, a 3 dl vízben feltesszük főni, a sóval és az 5 dkg vajjal. Mikor elfőtte a levét, felengedjük kb. 8 dl tejjel és lassan főzzük. Ha kell még, tejjel hígítjuk. Kihűtjük, majd összekeverjük a málnapürével és poharakba adagoljuk. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4