Receptek Levesek Tavaszi zöldségleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 darab burgonya
1 kanál étolaj
1 szál sárgarépa
1 darab zöldpaprika
3 szál friss petrezselyem
40 dkg zöldborsó
1 szál póréhagyma

Leírás

A borsót, a burgonyát, a hagymát, a sárgarépát, a petrezselyemzöldet, a karalábét, a karfiolt, zellert kockázva, kicsit megdinszteljük az olajon, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje a zöldségeket. Beletesszük a maradék hozzávalókat, fedő nélkül puhára főzzük. Liszttel behabarjuk és tejszínnel dúsítjuk. Tésztával, vagy grízgaluskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4