Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A finomra vágott hagymát olajon megpárolom, megszórom paprikával, rádobom a zöldségeket. (Répákat félkarikára, karalábét apró kockára, karfolt pici rózsákra darabolva.) Sózom, kavargatva párolom, míg kis levet enged. Ekkor megszórom liszttel, majd felengedem vízzel. Beledobom a csokorba kötött petrezselyemzöldet. (Ha elkészül a leves, ezt kiemelem belőle, de jó ízt ad neki.) Elkészítem a májgaluskát: Ledarálom a májat, hozzáadok egy egész tojást és annyi lisztet, hogy megfelelő állagú legyen. Ha a zöldségek megpuhultak (rövid idő, hiszen minden friss, tavaszi benne), akkor nokedliszaggató segítségével, a levesbe csurgatom a masszát. Pár perc lassú főzés után, készen van a finom, tartalmas leves. Gombócozva is finom a májgaluska, ez esetben májgombócnak nevezzük. Tejszínnel dúsíthatjuk.