Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kevés zsíron megpirítjuk a fél karikákra szeletelt hagymát. Beletesszük a vékony csíkokra vágott húst, és addig pirítjuk, míg saját levél elpárologtatja, egy dl vizet öntünk hozzá és ezt addig ismételjük, míg a hús megpuhul. ekkor tesszük hozzá a cikkekre vágott gombát, a felaprított zöldpaprikát, a zöldborsót, végül a hámozott paradicsomcikkeket. Sóval, borssal, apróra vagdalt fokhagymával, petrezselyemmel ízesítve 5-6 perc alatt készre pároljuk. Sós vízben főtt, közepes nagyságú, egészben hagyott burgonyákkal körítjük, melyet vajban futtatott petrezselyemmel tesszük ízletesebbé.