Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab vöröshagyma
1 kocka vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab tojás (sárgája)
1 kanál mustár
1 kanál ketchup
1 tk őrölt pirospaprika
1 kk Worcester szósz
1 kg bélszín (darált)
2 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

A tojássárgája kivételével, az összes hozzávalót összekeverjük. A mennyiségek ízlés szerintiek, mindenki kóstolgasson, jobbat nem tudok. A vöröshagymát reszeljük le, így teljesen krémes állagú lesz a tatárunk. Mustárból én szeretem a dijonit, de most sajnos nem volt otthon. Ketchup-ból meg ilyen esetben ezt a jó minőségűt szeretem használni (a férjem kedvence), de természetesen bármilyen gazdaságos cucc is megteszi szerintem. Szóval mindent alaposan keverjünk, pépesítsünk és legalább két napra tegyük a hűtőbe. Én a tojássárgáját csak fogyasztás előtt ütöm rá, ekkor keverem össze. Van aki már eleve belekeveri, én így kicsit biztonságosabbnak érzem, bár biztos semmi baja nem lenne a hűtőben. Meleg pirítóssal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4