Receptek Főételek Húsos ételek Tatár beefseak Worchestershire szósszal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dkg fokhagyma
3 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl ketchup
1 darab csípős zöldpaprika
1 dl öt-fűszer keverék
0.8 kg bélszín

Leírás

A megtisztított, megmosott hártyamentes bélszínt sózzuk, borsozzuk majd, mustárral vastagon bekenjük. Tálba helyezzük és annyi olajat öntönk hozzá, hogy a húst teljesen ellepje. Az olajba szemes borsot, babérlevelet teszünk és 3 napig állni hagyjuk. Majd az olajból kivéve húsdarálón ledaráljuk és a felsorolt fűszerekkel, tojássárgájával összekeverjük. Pirítóssal tálaljuk.Mellé vajat és primőröket kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4