Receptek Levesek Tárkonyos szárnyasraguleves

Hozzávalók

1 l víz
1 darab vöröshagyma
4 kanál étolaj
2 darab sárgarépa
1 egész csirkemell
100 g zellergumó
3 fej csiperkegomba
10 dkg zöldborsó
1 darab fehérrépa
2 dl főzőtejszín

Leírás

A csirkemellet felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Rátesszük a húskockákat, majd kifehéredésig pároljuk. A zöldségeket felkockázzuk, a húshoz tesszük. Együtt tovább pirítjuk. Sózzuk, és felengedjük vízzel, majd tovább főzzük. Fűszerezzük sóval, borssal, tárkonnyal. Ha megpuhultak a levesben levő zöldségek és a hús, beletesszük a tejszínt, és ezzel már nem forraljuk tovább.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4