Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kicsi kockákra vágott combot, hideg vízben feltesszük főni. Forrás után, leöntjük róla a vizet és lemossuk a húst. Egy másik edényben, az apróra vágott zöldséget, sárgarépát kevés olajon lepirítjuk. Rátesszük a húst, felöntjük vízzel, beletesszük a babérlevelet, sót, borsot, szegfűborsot, fokhagymát, hagymát, paprikát és a paradicsomot. Amikor a hús kezd puhulni, beletesszük a zöldborsót és a gombát. Ha megfőtt, beletesszük a petrezselyem zöldjét és a tárkonyt. Miután levettük a tűzről, beletesszük citromkarikákat (csak 20 percig hagyjuk a levesben).