Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pulykahúst kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a fele olajon, aranysárgára pirítjuk. Rátesszük a pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel, majd kevés csontlével felengedjük. Közben megtisztítjuk a zöldséget, a zellert, a gombát. Kockákra vágjuk őket és a húshoz adjuk. Lassan pároljuk, majd a csontlével felengedjük. A maradék olajból, a liszttel világos rántást készítünk, ezzel sűrítjük, tejszínnel dúsítjuk (ha kell), utána ízesítjük. A tárkony-ecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, tejszínnel dúsítjuk és jó forrón tálaljuk.