Receptek Előételek Hideg előételek Tárkonyos-mustáros pulyka

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
3 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
1 csipet tárkony
15 dkg csiperkegomba
1 marék zöld olivabogyó
15 dkg kukorica
70 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk és vajban megpároljuk. Rárakjuk a pulykamellet és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket. Fedő alatt, puhára pároljuk. A végén, tejszínnel és mustárral elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4