Receptek Levesek Tárkonyos húsleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
3 szál sárgarépa
60 dkg csirkemell
1 csokor tárkony
2 szál friss petrezselyem
1 csomag cérnametélt
1 csipet ételízesítő
6 szem őrölt fekete bors

Leírás

A csirkemellet, hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket. Ízesítjük sóval, szemes, fekete borssal, apróra vágott vöröshagymával és tárkonylevéllel. Puhára főzzük a zöldségeket és a húst. A levest, külön kifőtt cérnametélttel tálaljuk. Ízesítéshez, citromlevet kínálunk és adunk mellé, apróra vágott tárkonylevelet és tejfölt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4