Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellet kicsontozzuk, a húst csíkokra vágjuk. A csontot és a bőrt feltesszük főni, az egész hagymával, sóval, borssal és némi szerecsendióval fűszerezve. Nagyon lassú tűzön főzzük, a habot leszűrjük. Amíg fő a csontlé, addig a zöldségeket felvágjuk, gyufaszálnyi csíkokra. A csíkokra vágott csirkemellet, egy liszttel teli nylon zacsiba tesszük. Átforgatjuk benne, hogy a húsra mindenhol tapadjon a liszt. (Gyümölcsmosóba öntve, lejön a felesleges liszt.) Egy fazékban vajat olvasztunk és a lisztes csirkemell csíkokat átpirítjuk, majd rádobáljuk a zöldségeket és tovább pirítjuk, állandó kevergetés mellett, lassú tűzön. Pár perc múlva, felöntjük a zöldségeket és a húst, a csontlével. Fűszerezzük tárkonnyal (sózzuk, borsozzuk, ha szükséges) , majd felforraljuk. Némi citromlevet adunk hozzá, összekeverjük, majd összeforraljuk.