Receptek Főételek Húsos ételek Tárkonyos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab sárgarépa
2 dl tejszín
½ kg csirkemell
1 marék zöldborsó
1 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, majd kb. 15 percig pároljuk. Közben, a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, majd leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4