Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkét felkockázom, majd kevés olajon, fehéredésig sütöm. Utána küldöm a csinos, darabokra vágott zöldséget (szerencsém volt, mert a nyár utolsó intéseként, kaptam a piacon isteni finom, zsenge zöldborsót, nem tudtam neki ellenállni), lepirítom, majd só és bors kíséretében, kevés víz hozzáadásával, majdnem puhára párolom. Közben elkészül a tejszínes habarás, amivel a megfelelő pillanatban behabarom a levest. Ekkor morzsolom bele a tárkonyt (nem sajnálva persze), egy gondolatnyi pirospaprikát, hogy ne legyen teljesen fehér a leves. Én szeretek még a végén petrezselyemzöldet is beletenni, szerintem akkor teljes az íz- és színkavalkád.