Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát finomra vágjuk, a többi zöldséget pedig batonokra. A vajon megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségeket és félig megpároljuk a fűszerekkel együtt. Ezután felöntjük forró vízzel és felforraljuk. Lassan főzzük, közben a pontyfilét csíkokra vágjuk és a levesbe rakjuk. Kb. 6-8 percig főzzük még. Ez idő alatt, a lisztet csomómentesre keverjük vízzel és hozzáadjuk a tejszínt is, majd a levest ezzel sűrítjük. Befejezésként, tárkonyt szórunk a levesbe és citromlével tesszük pikánssá. http://www.youtube.com/watch?v=N90MkaQRPco