Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megtisztított burgonyát, zöldségeket szép egyforma, kicsi kockákra vágom. Fazékba öntve, a felhevített olajon, pár percig pirítom. Rászórom a zöldfűszerek finomra metélt felét, és az ételízesítőt, majd felöntöm 1 l vízzel. Felforralom, és a burgonya puhulásáig főzöm. Közben a lisztet, a tejfölt és 2 evőkanál vizet simára keverek, majd a már megpuhult burgonyához öntve, folytonos keverés közben felforralom. Legalább 5 percnyi forralás után, meghintem a megmaradt zöldfűszerekkel és a tárkonyecettel, végül a cukorral ízesítem