Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A porcukrot a tojásokkal elkeverjük, hozzáadjuk a megolvasztott vajat, a lekvárt, a tejet, a citromhéjat és a vaníliás cukrot. Mindezt alaposan kikeverjük, majd apránként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, és hézagosan belekanalazzuk a massza felét. A másik felében pedig jól elkeverjük a kakaóport, majd azt is a tepsibe kanalazzuk, az üresen hagyott helyekre. Rászórjuk az apróra vágott meggyszemeket. 200 fokos sütőben, lassan megsütjük. Kihűlt állapotában a tésztát két lapra vágjuk, és lekvárral megtöltjük. Tetejét porcukorral meghinthetjük, de nem szükséges, így is elég édes.