Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csomag tarhonya
50 dkg csirkezúza
3 kanál mangalicazsír

Leírás

A tarhonyát olajon megfuttatom és sózom. Felengedem forró vízzel és puhára párolom. A zúzát érmékre, vagy kisebb darabokra szeleteljük. Hagymás mangalica zsírban felteszem párolni. Többször kell, kevés vizet utána önteni és kevergetni. Ha kész és majdnem puha, beleteszek 4-5 fehér zöldpaprikát, paradicsomot, apróra kockázva, majd kissé megsózom. Addig párolom, míg puha nem lesz. Ekkor utána sózom, esetleg borsozom, majd rászórom a pirospaprikát. Ha kész, összekeverem a kész tarhonyát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4