Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a zsiradékon üvegesre fonnyasztjuk.A paprikát megmossuk, a hagymához hasonló méretűre vágjuk, majd a hagyma mellé tesszük, és szintén fonnyasztjuk.A paradicsomot is megmossuk, és nagyságtól függően 8-10-12 darabra vágjuk. Majd a paprikás hagymához adjuk.Pár perc után felöntjük a paradicsomlével, és a vízzel. Sózzuk és pici cukrot teszünk hozzá a paradicsomlé savanyúságának ellensúlyozására, és kb 15-20 percig lassan főzzük.A tarhonyát beleszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett majdnem készre főzzük benne. Majd fedő alatt hagyjuk még kicsit pihenni. Ezalatt a tarhonya készre puhul, de nem fő szét.