Receptek Főételek Tészta Tarhonyaleves zellerrel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 szál sárgarépa
1 csokor zellerzöld (levél)
½ szál parasztkolbász
30 dkg tarhonya (házi)

Leírás

A kockákra vágott szalonnát süssük ki. A zsírján pirítsuk meg a tarhonyát, majd adjunk hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Folytassuk a pirítást, amíg a hagyma megüvegesedik, szórjuk meg pirospaprikával, sózzuk, esetleg borsozzuk, adjuk hozzá a kisült szalonnát, valamint a megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát és aprított zöldségeket valamint a karikára vágott kolbászt.Amikor mindez összemelegedett, öntsük fel 1,5 liter meleg vízzel, és főzzük puhára. Tálalás előtt megszórhatjuk még egy kis finomra vágott zellerzölddel is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4