Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hagyományos módon, készítünk egy sertéspörköltet. Közben a kis kockára vágott, kiolvasztott szalonna zsírjában, kb. 10-15 perc alatt, aranysárgára pirítjuk a tarhonyát. Ezután beletesszük a finomra vágott hagymát, kétszer-háromszor átkeverjük, majd meghintjük pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, mint a tarhonyamennyiség kétszerese, és beletesszük a zöldpaprikát, valamint a paradicsomot. Megsózzuk, és (lehetőleg lefedve) alacsony láng felett, lassan megpároljuk. Ha megpárolódott, összekeverjük a sertéspörkölttel, és már tálalhatjuk is.