Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tarhonyát forró olajban megpirítjuk, felöntjük forró vízzel, sózzuk, és lefedve, félpuhára főzzük. Egy másik edénybe, belerakjuk a szalonnakockákat, megpirítjuk őket, aztán szűrőkanállal kivesszük a zsírból, és félretesszük. A szalonnazsírban megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Amikor színesedni kezd, rászórjuk a pirospaprikát, kis vízzel felöntjük, rátesszük a kockákra vágott húst, és megpároljuk, fedő alatt. Ha a hús megpárolódott, akkor adjuk hozzá a krumplit, a lecsót, sózzuk, és kicsit összepirítjuk, majd a félpuha tarhonyához adjuk. Felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a tarhonya és a krumpli megpuhul. (Amikor a víz kezd elforrni róla, apránként pótoljuk. Időnként rázogassuk meg az edényt, nehogy odaégjen a tarhonya.) Savanyúsággal, vagy uborkasalátával, a tetejére szórt sült szalonnakockákkal, vagy sült kolbászkarikákkal tálaljuk.