Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztből, a tojással és egy tojássárgájával, a zsírral, a borral és a tejben oldott élesztővel, rétestészta keménységű tésztát gyúrunk. Nagyon jól kidolgozzuk, majd vékonyra kinyújtjuk. Egyenletesen ráhintjük az apróra vágott hagymát, és a tésztát összehajtva, fél órát, hűvös helyen pihentetjük. A hajtogatást háromszor ismételjük, közben a tésztát mindig 10-15 percig pihentetjük. Végezetül ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd langyos helyre téve, kelni hagyjuk. Tojássárgájával megkenjük, megszórjuk sajttal, és forró sütőben megsütjük.