Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A Tesco Plant Chef vegetáriánus rudacskákat készítsük el a csomagoláson található utasítások szerint. Tegyük félre.
Főzzük meg a borsót a forrásban lévő vízben kb. 3 perc alatt. Szűrjük le, és tegyük egy tálkába. Adjunk hozzá sót, borsot, fél citrom levét és avokádót. Törjük össze villával, majd keverjük bele az apróra vágott kapribogyót is.
Készítsük el a mártást. Egy tálban keverjük össze a vegán majonézt, a görög joghurtot, a zúzott fokhagymagerezdet, a citromhéjat, a citromlevet és a kaprot.
Az előkészített ropogós tortillalapokra kenjünk egy-egy kanál mártást, tegyük bele az apróra vágott káposztát, majd a borsós-avokádós keveréket, végül a vegán "hal" rudacskákat. Öntsünk rá még egy kis mártást, szórjuk meg apróra vágott korianderrel, és tálaljuk zöld citrommal.