Hozzávalók

3 darab tojás
25 dkg finomliszt
1 tasak sütőpor
1 tasak vaníliás cukor
25 dkg kristálycukor
3 kanál tejföl
1 tk őrölt fahéj
5 dkg zsír
1 üveg meggybefőtt

Leírás

A 25 dkg cukrot kikavarjuk a 3 tojás sárgájával, majd a vaníliás cukorral, tejföllel, zsírral, fahéjjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a felvert tojás fehérjét. Tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk meggyel. Előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4