Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Fehér réteg: A tejfölt, 5 evőkanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral habosra keverjük. 3 tojásfehérjét felverünk habnak. 1,5 dl vizet felmelegítünk, és beleteszünk 1 csomag zselatint. Felforraljuk, és a tejfölhöz öntjük, majd a felvert habot is hozzákeverjük. Ezután magas falú edénybe öntjük, és kb. 15 percig hűtőben dermesztjük. Nagyon fontos a hűtés, különben a rétegek összefolynak. Barna réteg: Ugyanúgy, mint a sárga réteg, csak keverjünk bele 5 dkg kakaóport. Ráöntjük a fehér rétegre, és ismét 15 perc alatt, hűtőben dermesztjük. Sárga réteg: 1,5 dl vizet, 1 csomag zselatinnal felforralunk, és hozzáöntünk 2 dl szörpöt, majd a fehér réteg tetejére öntjük. Ismét 15 percig, hűtőben dermesztjük.