Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pudingot a tejből, a pudingporból és a cukorból az előírásnak megfelelően elkészítjük, majd a rumot is belekeverjük. Hagyjuk, hogy kihűljön. Közben a szőlőt leszemezzük, majd megmossuk és lecsöpögtetjük. A zselatinporra ráöntjük a frissen préselt, átszűrt szőlőlevet és nagyon kis lángon, folyamatos keverés közben langyosra és folyósra melegítjük. A piskótakarika belsejét úgy vágjuk ki körben, hogy magas pereme alakuljon. A kivájt piskótamorzsát egészen apróra összevágjuk, és hozzákeverjük a pudinghoz. A keveréket betöltjük a tésztaüregbe. A tetejét szépen kirakjuk a szőlőszemekkel, végül leszórjuk kakaóval.